Tankar

Skyndade från morgon till kväll och så julmaten som var så god och otroligt mättande. Men känner ibland en tomhet efter att ha stressat, skyndat, hastat en längre tid och sen…vad? Är det meningen att bara vara; sluta tänka på allt och ännu mer allt?

Det blir fridfullt att ladda batterier. Sina egna. I julstämning.

Hoppas jag i alla fall.

Och jag sov så gott i natt. Har inte ens gått upp ordentligt ännu, utan ligger i ett mörker och lyssnar på plogbilen här utanför. Fram och tillbaka, plog, plog…nästan lite klagande. Ett tungt jobb.

Ha en bra dag idag – du som läser. Och jag.

4 kommentarer på “Tankar

  1. att stressa är inte bra. Man ska göra det man mäktar med, utan att ta livet av sig på vägen… själv fattar jag inte riktigt varför alla stressar in i det sista, då blir det väl ingen njutning… eller?

  2. Nej, jag gillar inte att stressa, men mitt jobb ä r stressigt, det går inte att komma ifrån. Så mkt händer, hela tiden… men inför julen stressar jag inte så mycket! 😀

    Kul att få besök av dig, hoppas allt är bra!

    🙂

    God Jul!

  3. I år har jag tänkt att jag inte ska se julen som ett hinder till gemenskapen. Jag stressar av så får det bli som det blir. Bara jag får sill och får se en skymt av tomten så blir jag glad. Kram Lilitha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s