Veckan…

Den har gått jättefort och vi är inne i slutfasen av terminen. Jag har jobbat nu på morgonen, fyllt i Läsutvecklingen och det känns förresten så bra att ha lärt känna eleverna och veta att jag följer med dem till nästa läsår.

Är ledig idag, men vaknade halvsju som vanligt. 🙄  Hade gärna sovit mig utvilad, för det är jag minst av allt. Lilla tjejen är på avslutning med Fritids. Så stor börjar även hon bli, så att till hösten blir det dags för annat efter skolan – mellanstadieverksamhet. Hon hörde i alla fall av sig vid kvart i elva igår kväll. Skinn på näsan, det har hon och det är bra att veta.

Tänk förresten att allt lever kvar i skolans värld…alla årskurser, som egentligen har hetat år i många år och lågstadium osv, det ska ju inte heta så längre. Såvida de inte har ändrat igen? Vad vet jag. Det är ganska obetydligt, för det viktiga är ju att alla i skolan har det bra! Det försöker jag jobba för.

Och skulle någon tycka att jag låter luddig och otydlig, så får jag väl skylla på den arla timmen och att jag sitter i mörker och skriver. Ser knappt tangenterna…
Kanske ska jag tända nu?

Annonser

En kommentar på “Veckan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s