Vill du ha städat

…så kan du bjuda hem mig.

Jag har nämligen månen i Jungfrun, så därför har jag ett behov av någotsånär ordning och reda. Är jag borta så gillar jag att diska och när jag ändå håller på, så blir det lätt lite tork både här och där, i skåp t ex. Fast mina händer blir lite torra, så är det någon som har tips på en bra handkräm får ni gärna ge råd. De är som fnöske nämligen, trots upprepade insmörjningar.

Medan jag skriver så lyssnar jag på Holosync, någon slags musik som är bra för hjärnan, lite som meditation om man vill, tror jag… De här ljuden har i alla fall till syfte att synkronicera mina båda hjärnhalvor och leda till ett välbefinnande. Det låter ju bra tycker jag, så det kan vara värt att ha det i bakgrunden. Kreativiteten ska bl a öka och då lär jag väl skriva inlägg på inlägg. Vi får väl se hur det blir med det.

Tänk förresten så jobbigt att behöva fly från översvämningar och naturkatastrofer.  Det är svårt att föreställa sig hur det skulle vara, men jag tycker uppriktigt synd om de människor som nu får fly från sina hem i amerikanska mellanvästern. Vi är så förskonade här i Sverige, men visst finns det höststormar och arga Gudrun som härjar ibland, kom jag just på. Kanske är det så att vi i stora städer är mer förskonade dessutom? För jag märker knappt av något, förutom snö som rasar från hustaken ibland.

Nåja, jag ska inte tänka på sånt nu, för nu är det sommar och sol ute och jag gillar att vara ledig. Gör jag.

Hoppas du har det bra också.

Min andra blogg finner du här.

Annonser

8 kommentarer på “Vill du ha städat

 1. Har du månen i jungfrun? Välkommen hit och diska, det är bland de värsta jag vet =)

  Ha en jättefin helg och vad skönt med ledighet.

  Här skall diskas *s*

  Kram 😉

 2. Så praktiskt att ha dig som en vän och en återkommande gäst i hushållet! Nytta med nöje;-)

  Jag använder i bland apotekets handsalva. Den är fet men effektiv som sjutton och fixar till den mest nariga hand!

 3. Ja madonnan, nu är det sommar och du är ledig … så om holosyncen får dig att börja tänka på snö… då är det nog bra att byta låt 🙂

  Trevlig helg *kram*

 4. stämmer det du säger, vi har tur att inte ha sådana extrema väderleksförhållanden som andra har. USA är faktisk rätt så extrem. Virvelvindar, orkaner, jordbävningar, snöstormar, you name it, they got it!

 5. Nå´t som är bra för hjärnan skulle jag verkligen behöva just nu. När mina barn var små berättade jag för dem att killar är som Nalle Phu, de har ingen hjärna, men klarar sig ganska bra ändå. Har säket berättat det förut men jag tycker det år så kul att tänka på det även om man inte får säga så – fast sonen har inte tagit några men av det hela. Han växte upp lycklig och tänkte att han klarade sig så bra ändå.

 6. Bästa handkrämen (tycker jag då) är den som Body Shop har och är gjord på hampafrön… (låter lite suspekt, men du ska inte röka den…).

  Den är oerhört dryg och hjälper de mest disknariga händer 😉

  Hej… förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s