Är börsen onödigt tom?

photo_candles.jpg

Prova det här; inhandla ett grönt ljus som är gjort av grönt vax rakt igenom, dvs inget ljus som bara har ett överdrag av grön färg. Vid ljusmagi är det viktigt att hela ljuset i sig består av vax med den önskade färgen. Ljuset får inte heller tidigare ha använts till något annat ändamål. Grönt står i det här sammanhanget för välstånd och pengar.

Ta en liten kniv eller ett spetsigt föremål och rista ditt namn på ljuset. Rista också den summan du behöver (kräv varken mer eller mindre, bara det du behöver…). Du kan även rista dit ett dollartecken $, som i många sammanhang symboliserar pengar. Doppa fingrarna i vegetabilisk olja och smörj in hela ljuset. Eftersom du vill dra till dig pengar ska du smörja ljuset från toppen och ner till änden (när man vill dra till sig något gott via ljusmagi, så smörjer man alltså ljuset från toppen och nedåt. Om man istället vill bli av med något, så smörjer man från änden och uppåt). Strö sedan hackad basilika på ett papper (basilika är en ypperlig ört att ta till vid pengaritualer, eftersom den drar till sig god ekonomi och välstånd. Om du inte odlar själv, så kan du använda grovhackad basilika som finns att köpa som krydda).

Rulla sedan det oljade ljuset över örtmassan, så att hela ljuset täcks. Sätt ljuset i en ljusstake. Tänd det och säg följande ramsa tre gånger:

…”Kom pengar, kom klöver

Ge mig summan jag behöver

Utan någons tår på kind

mina pengar skramlar in.”

Det är viktigt att du säger orden med stark önskan och inlevelse. Låt sedan ljuset brinna ned helt.

Magi är intressant och spännande att läsa om. Undrar om det stämmer… Den här ritualen har jag läst om i en pärm där en väninna har samlat wiccaritualer och själv är jag nog lite skeptisk. Men är det någon som får en massa pengar efter att ha gjort den här ritualen, så skriv gärna och berätta om det här efteråt!

6 kommentarer på “Är börsen onödigt tom?

 1. Lovar att testa detta.. när ekonomin tillåter…

  Tackar också för en helt underbar kommentar i min blogg….

  Annars är det lugnt med mig…

  Kram Pysis

 2. Värt att testa kanske 😀 ? Själv har jag en feng shui-groda innanför ytterdörren; den har ett mynt i munnen och ska alltså spotta in pengar i mitt hem. Om det funkar….? Tja, tveksamt…. Kram

 3. Pysan: Bra att det är lugnt med dig:) Ser fram emot att höra hur det gick med pengarna när du har testat!

  uttern: Kanske om du testar det här med ljusmagin, att den börjar spotta ut hundralappar eller så:)

  Syster Yster: Jag har inte provat… Har iofs två Trisslotter i plånboken, kanske skulle jag testa ljusmagin innan jag skrapar dem?!

  Kram till er alla

 4. Det vore underbart med magi som fungerar. Själv har jag en röd plånbok, det ska tydligen ha samma verkan… jag vet inte jag, lite bättre har det blivit, men var är de större summorna som ger mera än till brödfödan?
  Jag har också ofta trisslotter i plånboken, skrapar dem aldrig förrän de legat ett tag… fast den jag har nu gav 25 kronor… hoppas nästa lott ger det dubbla osv…

 5. Jag har en speciell sten i min plånbok som jag tror ser till att det aldrig blir tomt där.
  Verkar omstängdigt det där med ljuset, men jag hör gärna om det funkar..
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s