Att runda stolpar

madonnan3.jpg madonnan2.jpg

…och äta godis, dra en cykel som krånglar och gärna vill välta lite grann. Gå genom en stad som är snökall och kulen; känna alla gator och veta att här har jag gått och kommer att gå igen.

En enda människa. Alla är vi verkligen så mycket – samtidigt och på olika vis. Och en stad är så stor och innehåller så många av oss. En mångfald i en Stor stad – Storstad.

Jag känner mig så ensam, just nu. Men den känslan går över alldeles strax; förstås. Övertas troligen, som alltid, av en visshet som ger styrka och trygghet i att Livet är det allra finaste vi får och att vi är så många här på jorden som tänker på varandra; som bryr oss om. Alla känner vi oss nog ensamma emellanåt, tror jag. Inte bara jag som bor i en storstad och känner mig  så bland alla människor, alltså. Men ändå…

Här bor jag. Bara jag. Jag.

11 kommentarer på “Att runda stolpar

 1. Från och till kan vi väl alla känna oss ensamma… Även i en storstad och även med familj, men tack och lov brukar det gå över!
  Ha en fin skärtorsdag!

 2. Jag tror också att vi alla känner oss lite ensamma mellan varven. På mitt kylskåp så hänger det lite fina saker och ord som jag brukar titta på lite extra när jag har dagar då jag känner mig ensam eller ledsen. Det finns så mycket kärlek och omtanke, där på mitt kylskåp, som är avsedda för mig och som värmer extra de dagar som är mindre bra.
  En Glad Påsk önskar jag dig
  Kram

 3. Jag tänker att vi är ensamna. Att vi måste förlika oss med ensamheten och bli vän med den, bli vän med oss själva för då blir ensamheten inte lika stor. Det är inte lätt tänker jag också att bli vän med sig själv, bli vän med sina tankar. Det är väl det som kallas harmoni. Inbillar mig att harmoni får ensamhetskänslan att försvinna. Kanske har jag helt fel. Har inte varit där ännu vad jag vet.

 4. Jag var som mest ensam när jag levde i ett parförhållande, för många år sen. Det var en sån makaber känsla. Helt fel på nåt vis.

  Ensamheten jag känner när jag är i solitude är nåt helt annat. Den är mjuk och gosig och omhuldande.

  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s